ruwe futures CLc1 verrekend met $ 53

November 9, 2013

Olie stijgt bescheiden in een strakke handel

voorraden tegen mogelijke hernieuwde pogingen van grote olieproducenten om een ​​prijsdalingstekort te moncler outlet https://www.monclersale.nl verminderen.

Een moncler jassen heren werknemer pompt benzine in een auto bij een benzinestation moncler sale in Hanoi, Vietnam op 20 december 2106. REUTERS / Kham

Ruwe futures werden aanvankelijk versterkt nadat bronnen moncler jas heren verklaarden dat de moncler jas dames sale Organisatie van de Olie-exporterende Landen moncler jassen dames sale (OPEC) zou kunnen overwegen om haar pijplijn tot vermindering moncler nederland van de olieaanvoer met niet-leden te verlengen en moncler jassen dames mogelijk zelfs diepere bezuinigingen zou toepassen als de wereldwijde ruwe voorraden niet op een bepaald niveau zouden dalen. ruwe futures CLc1 verrekend met $ 53,36 per vat, een stijging van 25 cent. Brent moncler outlet ruwe LCOc1 eindigde de 2018 moncler dag met $ 55,65 per vat, een daling van 10 cent.

De prijzen moncler heren zijn moncler jassen in een moncler jas outlet strak moncler sale bereik van $ 5 verhandeld sinds de OPEC en andere exporteurs, waaronder Rusland, vorig jaar zijn overeengekomen om de productie met 1,8 miljoen vaten per dag (bpd) moncler uitverkoop te verminderen om een ​​prijsdaling te voorkomen. De deal ging in op 1 januari en duurt moncler jassen outlet zes maanden.

denk dat we binnen deze kleine band moncler jas sale veel woelige handel kunnen verwachten, zei moncler jassen heren sale Gene McGillian, manager van marktonderzoek bij Tradition Energy in Stamford, Connecticut. nog steeds denken dat de toekomstverwachtingen (voor voorraadopname) is waar de markt op is gericht.

Het aanvoerpact van de OPEC zou tegen mei kunnen worden verlengd als alle grote producenten zouden samenwerken volgens een bron van de OPEC aan Reuters.

een goede kans en een hoge kans dat de groep (OPEC) beslist dat ze dit proces willen voortzetten, zei Energy Aspects-analist Richard Mallinson.

De meeste producenten lijken tot nu toe vast te moncler dames houden aan de deal, maar het is onduidelijk hoeveel invloed de aanbodreducties hebben op de wereldwijde olievoorraden die bijna recordhoogtes bereiken.

marktrespons op gisteren statistieken suggereert dat het zich blijft richten op de toekomstverwachtingen van verdere herbalancering door productieverminderingen en een grotere vraag, maar heeft moncler jas heren sale geen enkele neiging om hoger te pushen, aldus McGillian.

De verwachting dat de OPEC bezuinigt en verrassend hoge mate van naleving van moncler jas dames die productieverminderingen zullen de voorraden gaan verminderen, heeft handelaren zwaar geïnvesteerd in futures-contracten die wedden op meer winst.

Aanvullende rapportage door Henning Gloystein in Singapore; Redactie door Marguerita moncler outlet sale Choy en Diane Craftt.

Posted in News by Dr. Mohamed Nuri Hamdoun