Canada Goose utsalgssted montreal Og hvordan mennesker

December 29, 2013

Hvem blant oss er mest sannsynlig å tilgi

‘Tilgi oss våre gjerninger som vi tilgir de som trer mot oss.’

Kanskje en advarsel bør legges til før du sier denne linjen fra Herrens bønn, og spør om en annen omgang til tilgivelse for å ikke oppfylle guddommelige standarder. Mange religiøse mennesker regner med Guds tilgivelse, men det er langt mer vanskelig å legge bort menneskelige følelser av bitterhet og vreden for å tilgi andre.

Ny forskning viser imidlertid at de to åndelige målene er relaterte. Enkeltpersoner som tror at en kjærlig Gud tilgir dem, er langt mer sannsynlig å snu og frata andre, viser flere studier.

https://www.canada-goose-jakker.com I en studie, for eksempel, eldre mennesker som følte at de ble tilgitt av Gud, var omtrent to og en halv ganger mer sannsynlig at transgressors burde bli tilgitt ubetinget enn eldre mennesker som ikke følte seg De ble tilgitt av Gud.

canada goose Stol på Guds tilgivelse, studier finner, kan også gjøre det mer sannsynlig for enkeltpersoner å tilgi seg, en prosess som synes å gjøre det lettere å utvide barmhjertighet mot andre. canada goose

canada goose outlet Å akseptere Guds tilgivelse og tilgivelse av andre, er også forbundet med meg med betydelige helsemessige fordeler som sinne, frykt, skam og skyld over synder til andre og personlige overgrep forsvinner, viser forskning. canada goose outlet

canada goose trillium Blant Canadas goosejakker for religiøse ledere og folk i pews er at en aktiv tro ser ut til å fremme tilgivelse. Canada Goose utsalgssted montreal Og hvordan mennesker oppfatter Canada Goose utsalgssted uk Gud sier som en offisiell kjærlig far som forgir dem betingelsesløst, eller en fjernstående suverene som dømmer dem, gjør en forskjell i måten de behandler venner, medarbeidere, slektninger og naboer. canada goose trillium

canada goose jakke ‘Den slags Gud vi lærer om saker,’ forklarer forsker Daniel Escher fra University of Notre Dame. canada goose jakke

canada goose dame Tilgivelse er et dypt personlig problem, og ingen standard kan brukes til individuelle situasjoner. Mange mennesker finner tilgivende andre løfter tunge byrder av sinne og sinne fra deres hjerter. Noen, for eksempel ofre for vold i hjemmet eller seksuelt misbruk, finner tilgivelse tilbudt raskt eller enkelt, kan virke hul. Det kan også være potensielt skadelig hvis det hindrer at de anerkjenner sin egen lidelse og gjør dem mindre i stand til å avstå og beskytte seg mot overtredere. canada goose dame

Generelt er imidlertid tilgivelse knyttet til bedre mental og fysisk helse. Forskning har vist at mennesker som har skåret høyt på tilgivelsesskala, hadde signifikant lavere nivåer av blodtrykk, angst og depresjon, og relativt høy selvtillit og livsstil.

canada goose outlet canada goose herre En fremvoksende forskningsgruppe gir også innsikt i religiøs tro og atferd knyttet til evnen til å tilgi andre og seg selv. canada goose herre

canada goose jakker dame Personer som har et personlig forhold til Gud, tror at Gud tilgir dem og bære religiøs tro på deres relasjoner og omgang med andre, er langt mer sannsynlig å tilgi andre og tilgi seg, Escher fant i en studie ved hjelp av data fra 1998 Generell sosial undersøkelse. canada goose jakker dame

Hyppig bønn og religiøs tjenesteoppmøte har også et stort positivt forhold til selvtillit og mellommenneskelig tilgivelse, rapporterte Escher. Studien pekte videre på langsiktige effekter av religiøs praksis, med de som er tilknyttet en religiøs tradisjon siden 16 år, som viser en større sannhet om å være tilgivelse.

canada goose jakker herre ‘Det som synes å være viktig for å fremme tilgivelse, er at en person overholder en religion eller en kirkesamfunn, i det hele tatt har den religiøst ikke-tilknyttede en mindre tilbøyelighet til å tilgi,’ skriver han i dagens nummer av Journal of the Scientific Study av religion. canada goose jakker herre

Hindringer til tilgivelse

canada goose norge Ikke alle tro og praksis fører til tilgivelse. canada goose norge

canada goose jakke dame Eldre voksne som tror at de er tilgitt av Gud, er mer sannsynlig til å tilgi, med en gang, eldre mennesker som ikke tror at Gud har tilgitt dem for sine egne overtredelser, fant forskerne data fra en 2001-studie på over 1.100 mennesker. canada goose jakke dame

canada goose victoria Disse studiefunnene indikerte også at innstillingsbetingelser for tilgivelse, for eksempel å kreve forstyrrelser, var forbundet med større psykisk lidelse. Forskere Neal Krause fra University of Canada goose rabatt uk Michigan og Christopher Ellison fra University of Texas i San Antonio rapporterte sine funn i Journal of the Scientific Study of Religion. canada goose victoria

canada goose jakke herre ‘De som tilgi betingelsesløst, er de som synes å ha bedre mental helse,’ sa Krause i et intervju. ‘Du får vondt bak deg.’ canada goose jakke herre

Hvordan folk blir behandlet i kirken om deres andre tilbedere kan også gjøre en forskjell. I en egen studie av eldre voksne rapportert i gjennomgang av religiøs forskning, fant Krause resultater som tyder på at deltakerne som var mer fornøyd med den følelsesmessige støtten de fikk fra kirkemedlemmer, var mer sannsynlig å tilgi seg enn de som ikke var fornøyd med støtten de mottok.

Samlet sett synes forskningen å støtte effektiviteten av innsats for å fremme tilgivelse. Delta i en typisk tjeneste, og du vil trolig høre bønner og prekener og oppleve ritualer som oppfordrer folk til å bekjenne deres synder og gi tilgivelse for andre.

canada goose salg Men noen forskere merker også på hvilke tilbedere som er mindre tilbøyelige til å høre, er oppmuntring til å godta guddommelig tilgivelse for sine egne overtredelser. canada goose salg

canada goose victoria parka Religiøse ledere vil kanskje vurdere måter å innlemme ritualer som oppfordrer enkeltpersoner til å godta tilgivelse av sine egne synder i flere aspekter av tjenester, sa Escher New York City canada goose victoria parka.

Posted in News by Dr. Mohamed Nuri Hamdoun