februar sier det mistenker at et par kvinnelige agenter fra

April 3, 2014

Korea mistenkte assassiner drepte Kim Jong Uns halvdel

Sørkoreas spionagentur mistenker at to kvinnelige nordkoreanske canada goose jakke dame agenter slaktet den fremmedgjorte halvbroren til Nordkoreas leder Kim Jong Un i Malaysia. Ryan Brooks rapporterer.

Sørkorea canada goose https://www.canada-goose-jakker.com salg på onsdag canada goose trillium 15. februar sier det mistenker at et par kvinnelige agenter fra Pyongyang var bak mordet på Kim Jong Uns halvbror, og brukte gift for å drepe ham.

Malaysian politiet sier han døde på vei til sykehuset fra Kuala Lumpur International Airport.

Sør-Koreas fungerende leder statsminister kalte et nødmøte onsdag morgen.

(SOUNDBITE) (koreansk) SOUTH KOREAN PRIME MINISTER canada-goose-jakker.com OG FAKTISK PRESIDENT, HWANG KYO AHN, canada goose jakker dame SEGER:

‘Hvis mordet på Kim Jong Nam canada goose outlet ble bekreftet for å være canada goose dame begått av Nord, ville det tydelig canada goose victoria skildre brutaliteten og umenneskeligheten til Kim Jong Un-regimet.’

Sør-Koreas intelligens sier at Kim Jong Nam hadde bodd med sin andre kone i det canada goose kinesiske territoriet i Macau under beskyttelse fra Beijing, og ifølge den malaysiske politiet, sier den døde mannen holdt et pass under navnet Kim Chol.

Kim har uttalt offentligheten mot sin families kontroll over Nord-Korea canada goose jakker herre i fortiden.

Det er ikke klart ennå hvorfor canada goose victoria parka han var i Malaysia.

Tjenestemenn der sier at canada goose herre hans dødsårsak ikke er kjent canada goose jakke ennå.

Tidlig på onsdag ble Kims kropp tatt til et annet sykehus for en obduksjon.

En malaysisk politisk kilde sier at han canada goose jakke herre har sett CCTV-opptak fra flyplassen som bekrefter at deres mistenkte er en kvinne, og sørkoreanske TV citerer flere offisielle kilder som sier at Kim hadde blitt forgiftet av canada goose norge en nål av to nordkoreanske operatører som flyktet med taxi.

Posted in News by Dr. Mohamed Nuri Hamdoun