onze regering biedt krachtige steun moncler jas outlet voor

July 6, 2014

Bush vertelde Pakistan dat U

WEST POINT, New York (Reuters) De Verenigde Staten moncler jassen dames hebben Pakistan duidelijk gemaakt dat het zal doen wat nodig is om Amerikaanse soldaten en burgers te beschermen, zei president George W. Bush dinsdag. President George W. Militaire Academie in West Point vindt dat https://www.monclerjassenoutlet.nl een van de moncler uitverkoop belangrijkste uitdagingen waarmee ze te maken moncler jassen dames sale krijgen, is bondgenoten te helpen de controle over grotendeels onbestuurbaar grondgebied, zoals het grensgebied tussen Pakistan en Afghanistan, te handhaven. drone-stakingen gericht tegen militanten langs de grens van 2018 moncler Pakistan met Afghanistan, waar Al Qaeda-leider Osama bin Laden en enkele van zijn volgelingen zich naar verluidt moncler jassen heren sale verbergen. Ambassadeur Anne Patterson bij het ministerie moncler jassen heren van buitenlandse zaken om een ​​klacht in te moncler jas heren dienen over een staking waarbij Pakistaanse soldaten werden gedood.

van de belangrijkste uitdagingen waar we voor staan ​​en waar moncler outlet sale je de komende jaren mee te maken krijgt, is onze moncler jas dames partners helpen controle te krijgen over niet-bestuurde ruimtes, zei Bush. Het probleem is het meest uitgesproken in Pakistan, waar gebieden langs de grens met Afghanistan de thuisbasis zijn van de Taliban en de strijders van Al moncler jassen Qaida.

Pakistan begrijpt de terrorismedreiging, zei Bush, moncler nederland maar voegde eraan toe: hebben Pakistan moncler jas sale en al onze partners duidelijk gemaakt dat we zullen doen wat nodig is om de moncler outlet Amerikaanse troepen en het Amerikaanse volk te beschermen.

De recente aanslagen in Mumbai, waar militanten 171 mensen hebben gedood, waaronder zes Amerikanen, hebben de banden tussen de Verenigde Staten en Pakistan verder gecompliceerd.

India heeft gezegd dat de aanvallers uit Pakistan moncler jassen outlet kwamen en eiste dat Islamabad onmiddellijk actie ondernam. Pakistan heeft beloofd mee te werken aan het onderzoek, maar ontkende dat de moncler sale regering betrokken was bij de aanval op haar nucleair bewapende rivaal.

werken aan de handhaving van de wet en de bestrijding van terreur in de grensgebieden, zei Bush over Pakistan. onze regering biedt krachtige steun moncler jas outlet voor moncler heren deze inspanningen.

de moncler jas dames komende jaren moet ons land doorgaan met moncler dames het ontwikkelen van de capaciteiten om de strijd aan te gaan met onze vijanden moncler jas dames sale over de hele wereld, zei Bush. moet in het offensief blijven. We moeten vastbesloten zijn en we moeten meedogenloos zijn om onze plicht te doen om het Amerikaanse volk voor schade te behoeden. en Tabassum Zakaria in Washington; moncler jas heren sale Editing door John O ‘Callaghan en Cynthia Osterman.

Posted in News by Dr. Mohamed Nuri Hamdoun